Om mig

Jeg er uddannet, eksamineret og certificeret ID psykoterapeut og hjælper mennesker tilbage i balance, når livet har bragt dem i uvejr.
Jeg tilbyder terapeutiske samtaler og har en bred erfaring indenfor områder som stress, depression, angst, selvværd, perfektionisme, sorg, tilknytningsproblematikker, overtænkning og bekymringer samt eksistentielle kriser.

Du er havnet det rigtige sted, hvis:

 • Du gerne vil udvikle dig og skabe forandringer i dit liv.
 • Du er et sted lige nu, hvor du lever med svære udfordringer i dit liv, som du behøver hjælp til at komme videre med.
 • Du gerne vil inspireres med nye perspektiver og konkrete redskaber, der kan hjælpe dig.
Et billede af Tina Breinholt, psykoterapeut i Hedensted.

Tina er gået meget professionelt til værks og har lynhurtigt fået et rigtig godt billede af mig som person. Tina er kommet med gode og brugbare redskaber til vanskelige situationer. Desuden er hun meget dygtigt til at få dig til at se tingene fra flere sider. Hun har hjulpet mig ind på rette spor igen. Kort sagt: Tina er fantastisk”, ung pige 17 år.

“Mine samtaler hos Tina har været rigtig gode. Tina er en god lytter og hun er god til at give dig de redskaber, du har brug for ift. det, der er svært for dig. Jeg har gennem mit forløb hos Tina lært at fokusere på det vigtige og ikke altid på det negative eller det, der ikke fungerer. Jeg er super glad for, at have haft mulighed for at snakke med Tina – det har hjulpet mig rigtig meget på det mentale plan”, ung dreng 17 år.

“Hos Tina mærker jeg ro og plads til at være mig. Hun er omsorgsfuld, forstående, nærværende og god til at give plads til det, der fylder. Hun har hjulpet mig igennem mange følelsesmæssige svære udfordringer, hvor jeg gennem hendes spejling, guiding og nænsomme vedholdenhed hver gang er blevet klogere på mig selv og mine reaktionsmønstre. Den terapi, jeg har modtaget fra Tina har været meget betydningsfuld for mig. Jeg giver Tina mine allerbedste anbefalinger”, Gitte Haastrup Hansen, lærer, 47 år.

“Jeg har med stor glæde og stort udbytte gået hos Tina i en periode. Tina skabte for mig et trygt og nærværende rum, hvori jeg uhindret kunne reflektere over og arbejde med mine udfordringer. Ved hver session arbejdede vi med øvelser, som gav mening for mig. Tina har haft en stor betydning for mig og jeg føler, at det har bidraget til min fortsatte personlige udvikling og har fået brugbare redskaber. Kan varmt anbefale Tina”, kvinde.

Min passion er at arbejde tæt sammen med mennesker og hjælpe dem på deres udviklingsvej.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at hele deres følelsesmæssige sår og komme igennem de personlige kriser, de møder på livets vej.
Jeg er overbevist om, det er i mødet med et andet menneske, vi kan hele vores psykiske sår, og jeg mener, at mental sundhed er det bedste udgangspunkt for et liv med mening, livsglæde og lykke.
Jeg har derfor gennem de sidste 11 år dedikeret og målrettet beskæftiget mig med at hjælpe unge og voksne til at komme i trivsel og med at rejse sig, når livet har udfordret dem. Sammen har vi fundet og genfundet deres potentialer og personlige kvaliteter.
Min erfaring som psykoterapeut er, at der findes utrolig store muligheder for udvikling og vækst, når vi som mennesker tør arbejde med det, der er svært.

Det kræver, at du tør kaste dig ud og tage det første skridt.

Mit teoretiske og metodiske fundament som psykoterapeut:

Min uddannelse som certificeret ID-psykoterapeut bygger på et helhedsorienteret menneskesyn, hvor krop, sind og ånd ses som en helhed der gensidigt påvirker hinanden.
Med afsæt i denne forståelse, er det som psykoterapeut min fornemmeste opgave, at terapien tilpasses dig.
Jeg har et bredt teoretisk fundament indenfor de forskellige psykologiske retninger og et væld af terapeutiske værktøjer og søger altid at finde den tilgang, der er virkningsfuld for dig.
Jeg arbejder bl.a. med metoder og tilgange indenfor det systemiske, psykodynamiske, eksistentielle, humanistiske og transpersonlige felt.
Jeg arbejder som udgangspunkt altid med at stille bevidstgørende spørgsmål, som kan få dig til at opdage nye måder at anskue dine vanskeligheder og smertefulde problemer på, og til at hjælpe dig med at tage ansvaret for din egen livskvalitet.

Jeg er endvidere rigtig optaget af den metakognitive tilgang ift. behandling af stress, angst og depression. Her beskæftiger man sig i terapien særligt med at lære at håndtere tanker og følelser på hensigtsmæssige måder, da mange mennesker kæmpe meget med overtænkning og bekymringer. Hvis dette er en del af din problematik, kan den metakognitive tilgang være særdeles effektiv.

CV:

 • Certificeret Totum Kropsterapeut
 • Grundkursus i Metakognitiv terapi
 • Ungerådgiver gennem Hedensted Kommune
 • AKT-vejleder for børn og unge i alderen 11-16 år
 • Kursus i senfølger for unge/voksne af misbrugsforældre
 • Ansat i forskellige ungdomsskoler med kurset “Styrk dig selv mentalt”
 • Kursus i teenagecoahing
 • Kursus i angst hos unge
 • Certificeret ID-psykoterapeut
 • Medlem af Psykoterapeutforeningen
 • Kursus i mindfulness for børn og unge
 • Kursus i særligt sensitive børn
 • Uddannet folkeskolelærer

Jeg modtager løbende kurser, supervision og sparring som en kvalitetssikring og videreudvikling af mine faglige kompetencer.
Jeg er underlagt tavshedspligt og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Min side på Dansk Psykoterapeutforening kan findes ved er klikke på knappen nedenunder.